Ελληνική έκδοσηEnglish versionDeutsche VersionVersion Française
Real Estate, Civil Engineering & Tourism in Greece

Υπηρεσίες Μεσιτικές

ΛΟΥΠΑΣΗΣ Α.Ε.
Μεσιτικός Τομέας

1.

  ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


2.

  ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Α.Real Estate AgencyΗ εταιρεία μας ΛΟΥΠΑΣΗΣ Α.Ε. αποτελεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο των μεσιτικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ξεπερνώντας την εικόνα των μεσιτικών γραφείων του παρελθόντος και προβάλλοντας ένα ζεστό και ανθρώπινο πρόσωπο στους πελάτες της, διαμορφώνει ένα νέο είδος επιχείρησης στον Ελλαδικό χώρο. Η οργανωμένη και μεθοδική δουλειά, το ακούραστο και φιλικό προσωπικό, η εμπειρία και οι ολοκληρωμένες γνώσεις στο χώρο του ακινήτου, καθώς και το δίκτυο των συνεργατών της (χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης, Αυστραλία, Καναδά, ΗΠΑ και Νότιο Αφρική) αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες της.
Β.Property For Sale CreteΣτο μεσιτικό τομέα της Λουπάσης Α.Ε. μέλος των Διεθνών οργανισμών εξειδικευμένων κτηματομεσιτικών γραφείων, FIABCI, ARCHI-EUROPE, CEI, NAR, OMASE, SEK (κλικ) μπορείτε να εμπιστευτείτε την προώθηση πώλησης του ακινήτου σας αποφεύγοντας έτσι τυχόν ενοχλήσεις από ανεπιθύμητους υποψήφιους αγοραστές ή ενοικιαστές. Οι διαπραγματεύσεις πλέον πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας, η οποία σύμφωνα με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, αναλαμβάνει να αναδείξει το ακίνητό σας στα κατάλληλα άτομα. Αν πάλι σκοπός σας είναι η αγορά ενός ακινήτου μέσω της εταιρείας μας, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μεγάλο πελατολόγιό μας, τις γνώσεις μας στις εκτιμήσεις ακινήτων και από τις διαπραγματευτικές ικανότητες του έμπειρου προσωπικού μας.
Γ.Μέσα στα πλαίσια της ολοκληρωμένης οργάνωσης και λειτουργίας, οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας ξεχωρίζουν σε διεθνείς και εγχώριους πελάτες με τρόπο κατανοητό και οικείο σε Ελληνική, Αγγλική και Γερμανική γλώσσα, με σκοπό να πετύχουν την απόλυτη ενασχόλησή τους σφαιρικά στα θέματα ακίνητης περιουσίας.
Δ.Οι περιοχές που καλύπτει η εταιρεία μας Λουπάσης Α.Ε. δεν περιορίζονται μόνο στα όρια των Χανίων. Η κάλυψη που παρέχει, αγγίζει και το ποιο απομακρυσμένο σημείο της Κρήτης με επενδυτικές ευκαιρίες σε Ξενοδοχειακές & Τουριστικές εγκαταστάσεις, ιδανικές για κάθε δραστήριο επενδυτή διότι, ως γνωστόν, η ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας εγγυάται τη σταθερή και σίγουρη απόδοση της επένδυσής του.
Ε.Buy Property in CreteΚαι για εκείνους που δεν αρκούνται σε κάτι έτοιμο, μπορούν να επιλέξουν το δικό τους οικόπεδο, κοντά σε πανέμορφες παραλίες ή στη γραφική ενδοχώρα, όπου μπορούμε μαζί, μέσω του Τεχνικού μας Τομέα (κλικ), να κατασκευάσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό τους ονειρεμένο προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε (κλικ) για να δείτε από κοντά την τέλεια οργάνωση και τη συνέπεια που μας διακρίνει. Κοντά μας, αγοραστές και πωλητές ακινήτων μπορούν να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε ένα ζεστό περιβάλλον, με υπεύθυνους ανθρώπους που φροντίζουν για τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες.
ΣΤ.Η εταιρεία μας ΛΟΥΠΑΣΗΣ Α.Ε., με την εικοσαετή πείρα της αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχημένη επένδυση στην Κρήτη. Και μην ξεχνάτε ο ειδικευμένος σύμβουλος ακινήτων είναι ο βασικός σύμβουλος και συνεργάτης κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να αγοράσει, να πουλήσει ή να νοικιάσει ένα ακίνητο στη σωστή τιμή.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας (κλικ) για μια διακριτική και σοβαρή ενημέρωση, για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά σας.

ΛΟΥΠΑΣΗΣ GROUP     ΚΡΗΤΗ:  ΧΑΝΙΑ   ΡΕΘΥΜΝΟ   ΗΡΑΚΛΕΙΟ   ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΚΥΠΡΟΣ:  ΛΑΡΝΑΚΑ   ΛΕΜΕΣΟΣ   ΠΡΩΤΑΡΑΣ   ΠΑΦΟΣ   
© copyright LOUPASSIS SA 2000-2013 all rights reserved