Ελληνική έκδοσηEnglish versionDeutsche VersionVersion Française
Real Estate, Civil Engineering & Tourism in Greece

Χρήσιμα Θέματα για Αγορά ή Πώληση Ακινήτου

Εξυπηρέτηση VIP Πελατών

Είσαστε επώνυμος ή απλά επιθυμείτε ανωνυμία;

Θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο;


1.Αναλύουμε τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας προτείνοντας την ιδανική λύση.
2.Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας που εκ του νόμου απαιτείται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ και ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
3.Προσφέρουμε νομική κάλυψη καλύπτοντας όλες τις φάσεις της συναλλαγής αρχίζοντας από τυχόν έλεγχο των τίτλων του ακινήτου έως και την πλήρη παράδοσή του. Η κάλυψη προσφέρεται από σύνολο επιλεγμένων Νομικών ειδικευμένων στο αντίστοιχο κομμάτι του έργου που θα τους ζητηθεί να καλύψουν και από ειδικά επιλεγμένους συμβολαιογράφους και χωρίς βέβαια σε κανένα από τους συνεργάτες μας να κοινοποιηθούν τα στοιχεία του συναλλασσόμενου πελάτη.

4.Ασφαλίζουμε κάθε πιθανό κίνδυνο επιλέγοντας την πιο αξιόπιστη και συμφέρουσα ασφαλιστική πρόταση καλύπτοντας κάθε πιθανή ζημιά ή απαίτηση από κάθε είδους αποζημίωση από οποιονδήποτε τρίτο.
5.Αναλαμβάνουμε την τραπεζιτική Χρηματοδότηση του κάθε ακινήτου και παρέχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή εχεμύθεια από την πλευρά μας για αυτή την διαδικασία.
6.Αναλαμβάνουμε την μεταπώληση ή την διαχείριση του κάθε ακινήτου και συγκεκριμένα μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σχετικά άμεση και εξ’ολοκλήρου ή τμηματική πώληση του ακινήτου εξασφαλίζοντάς σας τα μέγιστα δυνατόν κέρδη που επιθυμείτε από την όλη παραγωγική διαδικασία. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την μίσθωση του ακινήτου σας είμαστε και εδώ δίπλα σας και μπορούμε να αναλάβουμε την ενιαία ή τμηματική μίσθωση και την εξ’ολοκλήρου διαχείρισή του (είσπραξη ενοικίων, νομική & ασφαλιστική κάλυψη, επίβλεψη κλπ).
7.Επιδιώκουμε τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με του VIPs πελάτες μας, παρέχοντας τους την μέγιστη δυνατή ασφάλεια αξιοπιστία και εχεμύθεια από την πλευρά μας.
8.Η καλύτερη απόδειξη αυτής της αναγνώρισης είναι οι πελάτες μας. Εάν είσαστε ήδη ένας από αυτούς τότε γνωρίζετε - εάν είσαστε ένας καινούριος, τότε θα μάθετε!

Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε απευθείας στα γραφεία μας και ίσως γίνετε ο επόμενος ευχαριστημένος VIP πελάτης μας.

Αρχή Σελίδας

Επιστροφή στη σελίδα Χρήσιμα Θέματα

ΛΟΥΠΑΣΗΣ GROUP     ΚΡΗΤΗ:  ΧΑΝΙΑ   ΡΕΘΥΜΝΟ   ΗΡΑΚΛΕΙΟ   ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΚΥΠΡΟΣ:  ΛΑΡΝΑΚΑ   ΛΕΜΕΣΟΣ   ΠΡΩΤΑΡΑΣ   ΠΑΦΟΣ   
© copyright LOUPASSIS SA 2000-2013 all rights reserved
Useful links

Μέρα και ώρα Ελλάδος
Σαβ, 4 Νοε 2017
10:02 πμ

a